Tuggben från Rauh - Naturligt fredagsfika för hunden

Tuggben från Rauh

RAUH tillverkar tuggben av nötskinn i Loimaa, vid den enda tuggbensfabriken i Europa. I kvalitetskontroll godkänns endast de allra bästa råvarorna för produktionen och på så sätt garanterar vi att ditt husdjur får världens bästa och säkraste tuggben. Vi tillverkar tuggbenen i nötskinn för hand och en av våra specialiteter är mästerverken med gömt godis där Rauh har gömt en finsk RAUH!-läckerbit inuti tuggbenet. Rauh tillverkar tuggben utan konstgjorda tillsatsämnen och använder endast skinnet, inget annat! RAUH! -tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan.


Nedan ser du de som finns att få köpa på en gång. Men du kan även beställa av Rauh's hela sortiment med en lev tid på ca en vecka. Här kommer du till Rauh's hemsida för att se hela deras sortiment. Om du vill beställa nåt som inte finns med nedan så skriver du bara det i formuläret nedan. Du får sedan svar på när dessa kan levereras till dig.


Bullet 28cm


89kr

Toast 21cm


79kr

Enkelt 25cm


79kr

Mini 16cm


10st. 70kr

Du betalar när du tar emot varan, kontant eller med Swish 123 073 87 73  Kvitto skickas direkt till din mail eller på sms.

Jag kör hem dina varor kostnadsfritt inom centrala Östersund. Utanför Östersund tillkommer kostnad på 18kr/mil.

 
 
 
Toast 21cm 79kr.
Enkelt 25cm 79kr.
Bullet 28cm 89kr.
Mini 16cm 10st 70kr.