Artiklar till hunden och dig

AddPockets


AddPocket Extreme är extrafickor, speciellt framtagna för dig som behöver tåliga, kraftiga och robusta fickor. Passar utmärkt när du tex tränar eller jobbar med hund/andra djur. När du tar en promenad med hunden, påtar i trädgården, sitter på hästryggen eller rör dig ute i skog och mark. Bekväma och praktiska för alla som älskar friluftsliv! De är i ett vatten- och smutståligt polyestermaterial. Insidan av fickorna är klädda med ett smutsavvisande material som gör dem lätta att hålla rena och tvätta av. Smidig magnetknäppningen på fickorna.

 

Storleksguide

 

Cm höft      81-89    90-98   99-106   107-120

AddPocket    S           M         L             XL


Om du står mellan 2 storlekar, välj den mindre. Du mäter ditt höftmått, runt din höft för att få vilken storlek du har.

     


Svart 399Kr.

Rosa kamouflage 429kr.

Träningsleksaker


Handgjorda i Östersund - Syredog

 

Tåliga, gjorda av fårskinn sydda på brandslang. Hundarna blir heltokiga av förtjusning i dom! Perfekt vid träning där du vill ha fart och energi i utförandet! 


Kort handtag 175kr

Långt handtag 195kr

Spårlina

Hög kvalitet.


6mm 255kr

4mm 245kr

Klövjeväska

XS 15-20kg            800kr

S 20-25kg              900kr

L 40-50kg              990krHundbädd

Svart/grå 60x40x11cm.

100% polyester. Tyget är avtagbart och kan tvättas 30 grader.

219kr

Artiklar till hunden och dig

Silverduk


Användingsområdena är många! Nätkonstruktionen gör så att luften tränger igenom duken vilket ger ventilation åt ditt husdjur. Använd den på buren, bilen, uteplatsen eller där du önskar skugga. Öljetter längs kanterna så att du kan fästa den. 2x2 meter Nu 310kr

3x3 meter  499kr

4x4 meter  710krSele Utformad så att den inte skall belasta hundens nack- och ryggkotor. Hunden har också helt fria luft- och andningsvägar och full rörelsefrihet i denna sele. De mjuka remmarna är justerbara och till största delen fodrad. En snäll funktion för de hundar som visar tendenser på att vilja dra i kopplet! - 2 st koppelfästen, det ena sitter uppe på ryggen, det andra fram på bröstbenet. Om man använder det främre koppelfästet hämmas hundens tendens att dra i kopplet. Den har fått väldigt goda recentioner!

Finns stl från XS-XXL

510kr (oavsett storlek).Koppel

Med gummi invävt för bra grepp. Finns i Röd, svart, rosa, lila, grön.

215kr
Sele, Koppel och belöningsväskans midjebälte har en helt överlägsen reflex i remmarna!

Din hund kommer med denna sele


Du betalar när du tar emot varan, kontant eller med Swish 123 073 87 73  Kvitto skickas direkt till din mail eller på sms.

Jag kör dina varor kostnadsfritt inom centrala Östersund, eller i samband med där jag har någon Promenad/Vandring/Kurs. Utanför Östersund tillkommer kostnad på 18kr/mil (om jag ändå inte skall dit i annat ärende).

Rosa kamoflage
Svart
 
Koppel 15mm bred
Koppel 20mm bred
Belöningsväska
 
Svart
Rosa
Lila
Grön
Röd
Gul
 
Träningsleksaker
Spårlina
Klövjeväska
Överljudspipa
Hundbur
 
Bajspåsar
Hundbädd
Silverduk